dimecres, 12 d’abril del 2017

ÈXIT DE TOTS I TOTES A LA SEGONA CURSA SOLIDÀRIA DE L'ESCOLA: EL CORREAIGUA

Aquest mes de març hem celebrat la segona cursa solidària de la nostra escola, el Correaigua. Es tracta de la continuació del projecte d'Educació per a la Salut (combinat amb l'Educació Física) que uneix la cultura, la salut i la solidaritat, iniciat el curs passat amb la cursa "Corre llibres”.

Aquest any, el Corre Aigua porta per lema “una gota i una gota fan un riu” ja que tenim la intenció de lliurar els donatius recollits als habitants de Ait-Hamzá (al sud de Marràqueix, a la vall de Tessaout) per no provocar baralles entre els pobles a causa de l’aigua. La població viu en una pobresa extrema i no tenen accés adequat a fonts d’aigua potable. Aquest és un projecte tutelat per Mans Unides.

Doncs bé, la cursa va ser tot un èxit i la participació de les famílies amb els seus donatius, també. Hem recollit entre tots i totes a l'escola 363,81 Euros!!! Tot el que hem recaptat ha estat enviat directament a Mans Unides i l'esforç de cada família i la cursa de cada nen i cada nena, faran la vida millor de retruc a d'altres famílies i a d'altres infants.

Des d'aquí volem felicitar els nois i noies de 6è per la seva bona organització el dia de la cursa i agrair a tothom la col·laboració; us deixem amb les imatges de la cursa celebrada el 29 de març. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada