diumenge, 7 d’abril del 2019

TALLER DE MARXA NÒRDICA AMB LA FUNDACIÓ WALKIM

Aquest passat dimecres ens vam poder retrobar amb l'Antonio Brieba, director de la Fundació Walkim, instructor de marxa nòrdica i director del programa de Ràdio Marca Barcelona "Camina amb marxa" dedicat al món de la marxa nòrdica. 

I diem que ens vam retrobar perquè de la mà de l'Antonio vam obrir les portes a aquesta modalitat esportiva el 2017 amb la primera passejada saludable de marxa nòrdica amb els avis i àvies de Vilassar de Mar, com podeu recordar en aquest vídeo

Tant ens va agradar aquesta experiència i tants són els beneficis metodològics, didàctics i saludables de la marxa nòrdica que la vam continuar practicant l'any següent en la segona caminada saludable de la qual en podeu veure un resum clicant aquí

Aleshores, des de l'àrea d'Educació Física de l'escola vam decidir incorporar aquesta disciplina com una més de les que es practiquen, a tall d'iniciació, al nostre centre. I ho vam fer precisament per la seva versatilitat, la ràpida accessibilitat competencial per a tots aquells i aquelles que s'hi aventuren i per les moltes possibilitats que ens ofereix per a practicar esport d'una forma saludable i segura fora de l'escola. 

Sense anar més lluny, aquest curs ja vam estrenar els nostres bastons de marxa nòrdica a les activitats de Cicle Mitjà relacionades amb la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura. En podeu recordar el moment en aquest enllaç.

I a les portes de la tercera passejada saludable que farem aquest proper dimecres dia 10 d'abril amb els avis i àvies del municipi emmarcant una vegada més aquesta activitat amb les moltes altres que fem en motiu de la Setmana de la Salut, ens visita de nou l'Antonio per a impartir una breu però intensa masterclass de marxa nòrdica a la classe de Quart de Primària. Durant l'espai d'Educació Física vam poder millorar i molt la tècnica de la marxa a banda de passar una molt bona estona divertint-nos i aprenent tot fent salut. 

Esperem poder comptar de nou amb la presència de l'Antonio Brieba, que en sap un món de marxa nòrdica i sobretot, de com explicar-la però, mentrestant li vam agrair moltíssim la seva atenció i amabilitat!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada