Després de fer la sortida d’Educació per a la Salut a Mercabarna, per a participar de la campanya de 5 al dia, els nens i nenes de 4t curs han elaborat avui la darrera de les receptes del Laboratori de cuina d’enguany.
El dia d’avui hem combinat la fruita amb el formatge i amb el pollastre. La idea era suggerir un plat que es pugui elaborar també fred i amb ingredients que hagin sobrat d’un altre àpat, com sobres d’un rostit de carn o d’un pollastre a l’ast, per exemple. D’aquesta manera, mostrem també la possibilitat d’aprofitar molt del menjar que de vegades, tendim a desestimar.
Us n'adjuntem aquí la recepeta!
Esperem que aquest i els altres plats elaborats al llarg d’aquesta edició del Laboratori de cuina us hagin agradat i els hagueu pogut i volgut interpretar a la vostra manera a la cuina de casa vostra.
Us n'adjuntem la recepta i el recull de fotografies!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada