dimarts, 12 de juny del 2018

FER SALUT A LA NOSTRA ESCOLA, TÉ PREMI!

A Educació per a la Salut estem d'enhorabona!!! 

La recepta "Amanida de iogurt i fruites", que habitualment fem amb el grup de 4t de Primària, ha resultat guanyadora del concurs Tastafruita, un concurs organitzat per Afrucat en el que hi poden participar els joves cuiners i cuineres de Primària de totes les escoles que participen del Pla de Consum de fruita

Aquest plat, que ja fa uns anys que forma part de la nostra "carta" habitual de plats a 4t curs de Cicle Mitjà, és un dels que més èxit té i forma part de la resta de propostes culinàries de l'espai del Laboratori de cuina dedicat a la cuina amb fruites i hortalisses fresques. 

A la nostra escola, els nens i les nenes de 4t curs de Primària són sempre els encarregats de rebre la fruita del Pla de Consum de fruita, repartir-la per les classes i explicar de quin producte es tracta i quin és el seu orígen. A banda, a aquest curs també s'hi dediquen nombroses activitats que tenen a veure amb les fruites i les hortalisses com tallers de promoció dels hàbits de consum saludable, participació a les activitats de la Setmana Bio, la confecció d'un hort a l'aula, visita a la Campanya 5 al dia de Mercabarna, els macarrons de l'hort cuinats amb Caprabo, jocs relacionats amb la fruita com la cursa d'orientació saludable, visita a l'hort ecològic d'en Dídac, al Mercat Municipal Sant Joan de Vilassar de Mar o el proper taller teatralitzat de promoció de consum de  fruita que faran el proper dilluns dia 14 de juny. 

Estem molt contents i contentes de que la nostra recepta hagi estat triada pel jurat i ara només restem a l'espera de que l'equip de gravació es desplaci a la nostra escola per a enregistrar les nostres cuineres i els nostres cuiners en acció, ja que en això consisteix el premi a banda d'un petit obsequi en reconeixement a la seva creativitat. Un cop enregistrada de nou la recepta, es penjarà a les xarxes socials i a la pàgina www.fruita.cat per a que tots els nens i nenes puguin descarregar-se els episodis i gaudir-ne amb la seva família.  

Malgrat que a la nostra escola sovint us oferim imatges de les activitats que fem i ja hi estem un xic acostumats, resulta molt gratificant per a l'equip de cuina de 4t de Primària que la seva tasca hagi tingut reconeixement més enllà de les parets de l'escola. És quelcom que no esperàvem però que ens omple d'alegria! Felicitats cuineres i cuiners de 4t!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada