divendres, 22 de juny del 2018

REBEM ELS PREMIS COM A GUANYADORS DEL CONCURS "TASTA FRUITA"

El darrer dia de classe, les nenes i els nens de Quart han rebut els premis aconseguits amb la seva participació al concurs "Tastafruita", com us avançàvem en aquesta anterior entrada al blog de Cicle Mitjà. 

Cada participant ha rebut un diploma que l'acredita com a guanyador d'aquest concurs celebrat arreu de Catalunya entre totes les escoles que participen del Pla de Consum de Fruita i, a banda, uns fantàstics auriculars que si els hem de relacionar amb la fruita, podem dir que són de color verd poma com podeu comprovar a les fotografies. 

Només ens manca un detall. La tercera part del premi consisteix en enregistrar el grup de cuiners i cuineres elaborant el seu plat guanyador, la ja famosa "Amanida de fruita i iogurt"; aquest enregistrament, per manca de disponibilitat horària en aquest tram final del curs, es farà el proper mes de setembre. 

Així doncs, felicitats a tots els guanyadors i guanyadores, que gaudiu dels premis, de la fruita, de l'estiu i ens retrobem al setembre per a posar-nos el davantal. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada