dilluns, 11 de febrer del 2019

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT, VISITEM L'EXPOSICIÓ "CUIDA'T LES DENTS" AL C.A.P.

Avui dilluns 11 de febrer, els alumnes de 4t curs de Primària, han anat fins el C.A.P. de Vilassar de Mar per visitar l’exposició “Cuida’t les dents”.

Aquesta activitat ha estat un reforç dels coneixements adquirits al voltant de la salut de les dents a l’àrea d’Educació per a la Salut, però alhora ha estat també una ampliació dels gràcies als nous aprenentatges adquirits a la visita al C.A.P. de la mà del dentista, el Dr. Duran i el seu equip, així com també amb el personal de Pediatria i Infermeria que van dirigir la visita guiada a l’exposició, amb la Dra. Lluçà al capdavant.

 L’exposició permet d’una forma molt amena, interactiva i visual, repassar l’anatomia de les dents, els tipus de dents en funció de la seva forma i fixar-se en els principals problemes de salut de les mateixes, sobretot amb la càries. Per a reforçar els aprenentatges els nois i noies han pres part de diferents jocs didàctics al llarg de la durada de l’exposició així com han gaudit d’una visita molt exhaustiva i interessant a la consulta del dentista, per saber quins estris es fan servir, per quin motiu, etc.

En acabat, i després d'agrair als professionals de la salut la seva tasca d'atenció, pedagogia i dedicació, els alumnes de 4t curs han rebut un raspall i un tub de pasta de dents alhora que un quadern d'activitats que ens permetrà perllongar la proposta didàctica de la visita a la propera sessió d'Educació per a la Salut. 

Hem convidat el Dr. Duran a prendre part d'una classe d'Educació per a la Salut al voltant de la higiene i cura de les dents per a que ens ofereixi una classe pràctica per a saber com raspallar-se correctament les dents. Us en mantindrem informats. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada