dijous, 18 de febrer del 2021

FEM CREPS DURANT LA TARDA DE CARNAVAL

El divendres dia 12 a la tarda, vam fer creps a classe. 

Com que estem estudiant el projecte de la ciutat de París, volíem saber més coses sobre la rebosteria francesa; ja fa uns dies vam fer croissants i aquella tarda de Carnaval, vam fer les creps. 

Per a fer les creps necessitàvem aquests ingredients: ous, farina, sucre, sal, oli i llet. Ho vam posar a la batedora i ho vam batre. Ho vam deixar reposar una hora.

Mentre la barreja reposava, vam preparar els maduixots i el plàtan. 

Aleshores vam passar la massa a la crepera que ens va deixar la Canolich, i cada nen i nena, es va fer la seva pròpia crep. 

Quan ja teníem les creps fetes, les vam decorar amb: xocolata, maduixa i plàtan; cadascú era lliure de posar-hi el que volgués. Les creps estaven boníssimes!

Quan ens havíem menjat les creps, ens vam posar la disfressa i vam baixar al pati per veure les disfresses tan divertides i boniques de tota l’escola. També vam ballar i cantar la cançó del Carnaval amb el Rei i la Reina Carnestoltes.

La meva opinió és que vaig passar un dia espectacular, perquè m’agrada disfressar-me i menjar creps.

Autora del text i de les fotografies: Samara Palacios Tresserras.


















 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada