diumenge, 17 de desembre del 2017

DE SALUT, DE TRADICIONS, DE NADAL I DE MERCAT MUNICIPAL

El passat dimecres dia 13 de desembre, els nens i nenes de 4t curs d'Educació Primària van anar al Mercat Municipal Sant Joan de Vilassar de Mar per a participar a la gimcana d'Educació per a la Salut que porta per nom "Quin és l'ingredient secret d'aquest Nadal?", una activitat promoguda des de l'Oficina de Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona. Els objectius des de l'àrea d'Educació per a la Salut són:


- Fomentar la relació de l’escola amb el comerç del territori.


- Conscienciar sobre la importància d’un consum d’aliments responsable, centrat en productes frescos, de qualitat, saludables i de proximitat.

Al llarg del matí van resoldre les 7 juguesques repartides per les instal·lacions del mercat i sovint, amb la col·laboració de paradistes i de clients i clientes, van resoldre els diferents reptes que els havien de dur a conèixer quin és l'ingredient secret per aquestes festes nadalenques. 

Cada alumne es va emportar a casa les butlletes degudament complimentades amb la resposta a la pregunta de la gimcana, per a participar amb la seva família del sorteig de diferents obsequis que es farà el proper dia 5 de gener de 2018. Esperem que hi hagi molta sort però mentrestant, cal agrair als paradistes i clients la seva atenció i dedicació així com felicitar els alumnes per haver resolt els 7 misteris amb eficàcia!

Veieu unes quantes imatges de l'activitat en aquest vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada