dissabte, 2 de juny del 2018

A EDUCACIÓ FÍSICA, PUGEM PER LES PARETS! VISITEM EL PIRI I FEM ESCALADA

Un any més, de la mà del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Marens retrobem amb l’Edgar al Piri, el Centre Excursionista de Vilassar de Mar per practicar l'escalada amb un nou grup de 4t curs de Cicle Mitjà. 


A l’escola havíem preparat la visita amb un treball de recerca que ens permetia saber més coses sobre aquest esport. Vam estar parlant de la seguretat, dels tipus d’escalada, dels estris específics que s’hi fan servir, de quin paper hi juguen, com a bona pràctica esportiva, l’esforç i la superació i de què suposa que el 2020, l’escalada sigui per primera vegada modalitat olímpica a la XXXII Olimpíada que es celebrarà a Tòquio.

Aquest any a més, hem pogut tastar les particularitats d’un entrenament específics per a persones que es vulguin dedicar a l’escalada i després de treballar la flexibilitat, la força i la resistència, hem passat al rocòdrom a experimentar i participar d’una activitat física que sempre mira amunt!

Ja ho sabeu, si voleu seguir aprenent més coses de l'escalada, passeu pel Piri on hi podreu probar un molt bon assessorament i unes magnífiques instal·lacions per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada