dilluns, 2 de març del 2020

LA RELACIÓ DEL BÀDMINTON AMB INDONÈSIA, A EDUCACIÓ FÍSICA

Que ara fa 500 anys Magallanes i Elcano van fer parada a l'actual Indonèsia, les nenes i els nens de la classe de Tercer ho tenen clar. 

Que mentre estudien aspectes de la cultura d'aquest país han descobert que el bàdminton és una de les propostes esportives més populars en aquell indret, també ho tenen present. 

Aprofitant l'avinentesa, a Educació Física estem treballant les habilitats motrius específiques i això ens permet agafar les nostres raquetes per a iniciar-nos en aquesta pràctica esportiva. 

Aquests dies hem estat muntant les nostres xarxes i jugant a bàdminton i a més, en Víctor ens ha portat la seva xarxa portàtil per a mostrar-nos com d'assequible és el seu muntatge i que fàcil és posar-se a jugar a qualsevol lloc. 

Més endavant, quan ens endinsem en l'estudi dels jocs d'arreu del món, ens centrarem més detingudament en els jocs tradicionals indonesis ja que ens hem posat en contacte amb la seva ambaixada i ens han fet arribar bones propostes que sumem a les recerques que hem fet entre la nostra bibliografia de joc. 

Ja ho veieu, la idea és, en ambdós casos, aprendre jugant!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada