dijous, 13 de maig del 2021

CELEBREM UN SANT JORDI DIFERENT

La setmana del 19 al 23 d’abril a l’escola hem fet la Setmana Cultural i, el divendres dia 23 d’abril, vam celebrar la Diada de Sant Jordi i vam repartir els premis dels jocs florals.

Durant la setmana vam fer diferents coses tot i que aquest any amb el COVID, hem fet allò que hem pogut.

Vam decorar la classe posant a les finestres roses, castells, princeses, Santes Jordines, Sant Jordis, dracs i llibres.


També vam fer un recorregut per Vilassar de Mar però no veient parades de llibres, sinó que vam veure aparadors decorats en motiu de Sant Jordi. A cada aparador, ens aturàvem i l’observàvem. Aleshores, ens feien una pregunta i, sense veure l’aparador, l'havíem de respondre correctament. A cada resposta correcta, ens donaven una peça d’un puzle que al final, vam aconseguir fer. 



A la classe de 4t B, amb tot això de la pandèmia, hem estat una mica tristos de no poder compartir les activitats amb la resta dels companys i companyes de 4t A. Amb tot, això no ens ha impedit de divertir-nos com quan vam fer el teatre de la llegenda de Sant Jordi; no era com la llegenda original ja que en aquesta versió nostra, la princesa es casava amb el drac; i no era Sant Jordi, era Santa Jordina que estava al teu servei 24 hores! Ella tenia por, com tothom, davant del drac. Vam fer el teatre per a la classe de 1r A i per a 1r B i els hi va encantar molt, tant com a nosaltres actuar. Ens van regalar una bonica medalla que van fer ells i elles mateixos!


També vam fer còmics a la nostra manera, és a dir, havien de ser originals i no ser fer servir cap història coneguda fins el moment. Van quedar fantàstics.



Jo penso que ens hem esforçat molt per a poder fer tot això i així celebrar un Sant Jordi diferent. També penso que poc a poc estem aconseguint tornar a la normalitat i deixar enrere el COVID-19. 

Autora de la notícia: Sophie D'estree Barranco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada