divendres, 26 de febrer del 2016

3r - Laboratori de cuina (II)

Després d’endinsar-se en el món de la cuina amb la recepta del “Tipi de peix blau”, els nois i noies de Tercer elaboren aquesta setmana una recepta utilitzant també peix blau però amb una lleugera diferència. En aquesta ocasió, el peix ja no és seitó o sardina sinó tonyina conservada en oli d’oliva, de manera que manipulen al Laboratori de cuina una nova manera de prendre peix partint d’una forma ancestral de conservació dels aliments.

La idea és elaborar una amanida molt marinera en la qual hi trobaran tonyina, pasta de tres colors en forma de cargol de mar i ous. Però si a l’anterior recepta van crear una autèntic tipi indi utilitzant els seitons fregits, en aquest plat el toc original ve donat pels ous marbrats o ous amb aparença de marbre de colors, que els han quedat molt a l’estil... Gaudí!

Us adjuntem a aquesta notícia, unes quantes fotografies de l’experiència de cuina d’avui així com la recepta, per si voleu reproduir aquest plat a casa vostra.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada