Després d’endinsar-se en el món de la cuina
amb la recepta del “Tipi de peix blau”, els nois i noies de Tercer elaboren aquesta
setmana una recepta utilitzant també peix blau però amb una lleugera
diferència. En aquesta ocasió, el peix ja no és seitó o sardina sinó tonyina
conservada en oli d’oliva, de manera que manipulen al Laboratori de cuina una
nova manera de prendre peix partint d’una forma ancestral de conservació dels
aliments.
La idea és elaborar una amanida molt
marinera en la qual hi trobaran tonyina, pasta de tres colors en forma de
cargol de mar i ous. Però si a l’anterior recepta van crear una autèntic tipi indi utilitzant els seitons
fregits, en aquest plat el toc original ve donat pels ous marbrats o ous amb
aparença de marbre de colors, que els han quedat molt a l’estil... Gaudí!
Us adjuntem a aquesta notícia, unes quantes
fotografies de l’experiència de cuina d’avui així com la recepta, per si voleu
reproduir aquest plat a casa vostra.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada