Els alumnes de 4t., continuen el seu
trajecte pel Laboratori de cuina d’enguany, en col·laboració amb Caprabo, cuinant una recepta ben
saludable i dolça.
Es tracta d’una deliciosa combinació entre
el meló, la fruita seca i el gelat ja que, com ja sabeu, durant aquest curs els
alumnes de 4t. s’estan convertint en autèntics especialistes en la matèria, tot
cuinant diferents plats que utilitzen com a base les fruites i les hortalisses;
volen anar ben preparats a la visita que faran properament a Mercabarna, per participar de la Campanya 5 al
dia, com ja us informarem més endavant.
Partint de l’experiència en el món de la
cuina a l’escola del curs passat, els nens i nenes avui s’han rentat les mans,
s’han posat el davantal, s’han organitzat en equips de treball i han cuinat
cinc racions d’aquesta saborosa combinació, la recepta de la qual us enllacem
en aquesta notícia, per si la voleu cuinar a casa; val a dir que avui hem
substituït el meló gàl·lia per un meló verd. Us afegim algunes fotografies de
la jornada de cuina i la recepta.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada