divendres, 26 de febrer del 2016

4t - Crocanti de meló i gelat

Els alumnes de 4t., continuen el seu trajecte pel Laboratori de cuina d’enguany, en col·laboració amb Caprabo, cuinant una recepta ben saludable i dolça.

Es tracta d’una deliciosa combinació entre el meló, la fruita seca i el gelat ja que, com ja sabeu, durant aquest curs els alumnes de 4t. s’estan convertint en autèntics especialistes en la matèria, tot cuinant diferents plats que utilitzen com a base les fruites i les hortalisses; volen anar ben preparats a la visita que faran properament a Mercabarna, per participar de la Campanya 5 al dia, com ja us informarem més endavant.

Partint de l’experiència en el món de la cuina a l’escola del curs passat, els nens i nenes avui s’han rentat les mans, s’han posat el davantal, s’han organitzat en equips de treball i han cuinat cinc racions d’aquesta saborosa combinació, la recepta de la qual us enllacem en aquesta notícia, per si la voleu cuinar a casa; val a dir que avui hem substituït el meló gàl·lia per un meló verd. Us afegim algunes fotografies de la jornada de cuina i la recepta.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada