dimecres, 22 de març del 2017

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT, AMANIDA DE TONYINA, CARGOLS DE PASTA I OU MARBRAT, AMB ELS ALUMNES DE TERCER

Darrera recepta de cuina relacionada amb el peix pels alumnes de Tercer. Ha estat la seva primera participació al Laboratori de cuina i la veritat és que a hores d'ara, se'ls veu més destres, més segurs i segures a la cuina i a més s'enduen un munt de coses noves, de tècniques per a provar a casa i moltes coses per a explicar, com per exemple, la importància dels àcids grassos Omega 3. Si els voleu tenir entretinguts, només els hi heu de preguntar què és l'Omega 3 i per a que serveix... Segur que estaran encantats i encantades d'explicar-vos-ho!

Us deixem amb aquesta amanida amb aires de trencadís de Gaudí i ben aviat us oferirem noves propostes culinària d'Educació per a la Salut relacionades amb la cuina de França (país que estan estudiant enguany) i la cuina amb plantes aromàtiques i culinàries. 

Bon profit i salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada