dijous, 11 de gener del 2018

A L'ESCOLA, LA FRUITA ENTRA SOLA!

Comencem l'any amb energia! 

Aquest mes de gener, hem iniciat el Pla de consum de fruita a les escoles amb l'ajuda financera de la Unió Europea i del Departament de Ramaderia, Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

Aquesta iniciativa, a la qual l'escola s'hi adhereix cada any, permet distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca a Educació Infantil i Educació Primària. 

Els objectius són:

1. Oferir fruita gratuïtament dins del centre escolar. 

2. Informar sobre els beneficis d'augmentar el consum de fruites i hortalisses fresques incidint en la seva diversitat, característiques o estacionalitat.

3. Proposar el consum de fruita com una alternativa saludable al consum d'altres aliments de menys qualitat nutricional, ajudant a adquirir un bon hàbit d'alimentació. 

Com sempre, a la nostra escola, són els alumnes de 4t d'Educació Primària qui s'encarreguen de distribuir les fruites i les hortalisses a totes les aules de l'escola, alhora que expliquen als companys i companyes de quina varietat de fruita es tracta i quines recomanacions cal seguir per a menjar-les. 

Aquest mes han repartit peres de la varietat conferència, mandarines clementines, plàtans de Canàries i pastanagues. 

Us mantindrem informats i informades de les novetats al voltant del Pla de consum de fruita a la nostra escola, però mentrestant, us deixem aquestes imatges corresponents al lliurament de fruita del mes de gener. Esperem que us agradin!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada