divendres, 19 de gener del 2018

LA JÚLIA, L'ALBERT I LA MARIONA PREMIATS A LA GIMCANA D'EDUCACIÓ PER A LA SALUT

Com podeu veure en una notícia anterior en aquest mateix blog, el passat dimecres dia 13 de desembre els nens i nenes de 4t curs d'Educació Primària van anar al Mercat Municipal Sant Joan de Vilassar de Mar per a participar a la gimcana d'Educació per a la Salut que porta per nom "Quin és l'ingredient secret d'aquest Nadal?"

Aquesta era una activitat promoguda des de l'Oficina de Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona amb la intenció de fomentar la relació de l’escola amb el comerç del territori i conscienciar sobre la importància d’un consum d’aliments responsable, centrat en productes frescos, de qualitat, saludables i de proximitat.

Tots els nens i nenes van resoldre les 7 juguesques de la gimcana repartides pel mercat amb l'ajuda de paradistes i de clients, i van descobrir quin era l'ingredient secret per aquestes passades festes nadalenques: l'alegria. 

Un cop acabada la gimcana, cada alumne es va emportar a casa les butlletes de participació amb la resposta correcta i així poder participar amb la seva família del sorteig de diferents obsequis que es va fer el dia 5 de gener de 2018. Doncs bé, la Júlia Bardina, l'Albert Borelli i la Mariona Molina han tingut la sort de ser premiats en aquest sorteig entre totes les butlletes participants. Enhorabona a tots tres!

Aquí us deixem les fotografies que ens han fet arribar del moment en el que recullen el seu premi o ens el mostre, premi que els permetrà seguint fent salut tot cultivant verdures de temporada. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada