dijous, 27 de setembre del 2018

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT, CREAJOC I GUIXOT DE 8 VAN DE LA MÀ

La millor joguina que s'ha creat mai és el nostre cervell. En ell hi són tots els secrets, fins i tot, el de la felicitat.
Aquesta setmana, després de finalitzar la tasca dedicada a la Setmana Europea de la Mobilitat, les alumnes  de Cicle Mitjà s'endinsen en el món de la construcció de joguines amb materials de rebuig a través de l'experiència del Creajoc amb la finalitat d'estimular la creativitat i la imaginació a través del joc. 

Com deia Charles Chaplin: "La millor joguina que s'ha creat mai és el nostre cervell. En ell hi són tots els secrets, fins i tot, el de la felicitat".

Aquesta experiència es proposa any rere any a Educació per a la Salut i a Educació Física coincidint amb la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus i amb la proposta d'educació per al consum i la campanya de joc i de joguines que fem a l'escola per aquelles dates. 

I és que hem pretès que aquesta proposta que ja és un clàssic des de fa molts anys a la nostra escola, enllaci amb altres branques del currículum com l'Educació Artística, la visita que farem durant aquest curs al Museu Marítim de Barcelona així com la visita a Guixot de 8, sortida d'Educació per a la Salut que fem de forma biennal. Us convidem a visitar l'espai web d'aquesta companyia de jocs d'Osona per a poder-los conèixer millor. 

En aquesta edició, el que volem és dissenyar una flota naval autèntica i original i per aquest motiu, els i les mestres d'aixa de Cicle Mitjà ja s'han posat a treballar en la recerca de materials i en la confecció dels dissenys dels plànols. 

En breu, us anirem informant de com va la feina a la nostra drassana. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada