dijous, 11 d’octubre del 2018

GUIXOT DE 8, PROPERA SORTIDA DE CICLE MITJÀ, A TV3

Ja fa dies que anem fent bullir l'olla pel que fa a les joguines construïdes amb materials de rebuig. De fet, els i les mestres d'aixa de Tercer i de Quart continuen construint els seus vaixells durant les classes d'Educació per a la Salut, fent volar la seva imaginació, explorant la seva creativitat i superant els reptes que el seu mateix imaginari els planteja. Ben aviat us en farem saber més notícies però mentrestant, la tasca creativa és innegable. 

Com us dèiem la setmana passada, properament visitarem Guixot de 8 i coneixerem l'univers creatiu d'en Joan Rovira, inventor de joguines. En aquesta ocasió, us volem fer arribar l'enllaç a un dels capítols del programa de TV3 "Ja t'ho faràs", un programa pràctic sobre reciclatge i treballs manuals. En aquest programa, de la mateixa manera que fa en Joan, es dóna una segona vida a coses velles i espatllades que hi ha per casa, casualment, el mateix que estan fent els i les alumnes de Cicle Mitjà. 

El programa, conduint per en Rafel Vives (actor, atrezzista, decorador, escenògraf i manetes), visita Guixot de 8 i construeix un joc amb en Joan Rovira

Val la pena veure aquest brevíssim resum del procés creatiu que utilitza l'inventor de joguines per a crear les seves propostes de joc. 

Per a veure el vídeo, cliqueu aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada