dijous, 9 de maig del 2019

LA CLASSE DE TERCER PARTICIPA EN UN CONCURS DE REDACCIÓ QUE VINCULA L'ARRÒS AMB L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Des de fa uns anys (aquesta ja n'és la novena edició) la classe de Tercer de Primària participa al programa educatiu d'alimentació saludable i promoció dels bons hàbits promogut per la Càmara Arrosera del Montsià.

A la classe d'Educació per a la Salut es projecta un vídeo al voltant d'en Monti, un simpàtic i animat granet d'arròs que ens explica els orígens d'aquesta planta, l'extensió actual del seu cultiu, les diferents varietats d'arròs que podem trobar al món i, més concretament, a la comarca del Montsià

En ple Parc Natural del Delta de l'Ebre es cultiva l'arròs protagonista d'aquesta proposta educativa i és també el lloc on tradicionalment l'escola hi realitza les colònies de final de l'etapa de Primària. 

Amb tot, en Monti ens mira d'explicar la importància de l'arròs en el marc d'una dieta sana i equilibrada. També ens parla sobre el seu procés de cultiu, la recol·lecció, l'envasat i el seu trajecte fins a casa nostra. 

Després de veure el vídeo i de parlar-ne, els i les alumnes a les classes de Llengua Catalana participen d'un concurs de redacció amb un relat lliure que guardi relació amb el món de l'arròs i també proporcionen una recepta de casa seva que ens explica com cuinar l'arròs. 

Estem molt contents i contentes de com han proposat històries creatives amb l'arròs com a protagonista i de quantes receptes ens han dut fins a l'escola per saber com cuineu l'arròs a casa vostra.  Per tant, cal felicitar l'alumnat de Tercer!

Aquest material s'envia a l'organització del concurs i tots els participants d'arreu de Catalunya prenen part en un concurs el premi del qual és un cap de setmana amb totes les despeses pagades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Avui però, els i les alumnes de Tercer per haver participat del concurs han rebut una mostra d'aquest arròs tan bon del Delta de l'Ebre i un petit detall a l'espera de saber si en aquesta ocasió alguna de les nostres famílies obté el premi que els permeti gaudir d'un bon cap de setmana a la comarca del Montsià gràcies a l'esforç de redacció i d'aprenentatge d'habits d'alimentació saludables dels nens i de les nenes de Tercer. 

Que tingueu sort!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada