diumenge, 5 de maig del 2019

LA PLUJA DE MAIG ENS PORTA UN MAR DE VAIXELLS

Aquest passat divendres, va ploure i molt. El sorral del pati es va inundar i ens va permetre tenir a la nostra disposició "un mar" que vam aprofitar per a posar a navegar tots els vaixells que les alumnes i els alumnes de Cicle Mitjà havien construït al primer tram del curs, dins del projecte "Creajoc". 

Aquesta proposta de l'àrea d'Educació per a la Salut propiciava la creació de jocs i joguines amb materials de rebuig i va enllaçar amb la sortida que Cicle Mitjà va fer a Guixot de 8 per conèixer en Joan Rovira i amb la finalitat de continuar explorant la capacitat lúdica i creativa de l'alumnat a través del disseny i creació de vaixells de joguina amb materials de rebuig, dins del projecte del mar que l'escola realitza enguany. 

Els vaixells, els havíem tingut a les nostres "drassanes" a l'espera d'una d'aquestes pluges que habitualment entenem com a sinònim de no poder jugar al pati però que, en aquest cas, va ser l'excusa perfecta per a dibuixar un pati d'escola d'allò més creatiu i divertit per a gaudi dels nens i de les nenes de Cicle Mitjà però també dels cursos d'Educació Infantil que miraven embadalits com els vaixells solcaven el sorral en trajectes ben aleatoris. 

Així doncs, l'aspecte del sorral a primera hora de la tarda del divendres era el que veureu en algunes de les fotografies que us afegim a continuació. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada