dimecres, 16 de juny del 2021

HEM EDITAT L'EMOCIONARI DE LA CLASSE

Fa unes dies, us parlàvem en aquest mateix blog d'una notícia relacionada amb la classe de 4t B i amb les emocions. 

Estàvem aprenent a descriure emocions per a poder interpretar com ens sentim. 

Per a fer-ho, estàvem duent a terme un "Emocionari", un diccionari il·lustrat d'emocions. Podeu recordar la notícia clicant aquí

En aquesta feina de grup, cadascúi i cadascuna estudiava una emoció i en buscava la definició al diccionari. Tot seguit, proposava una situació a tall d'exemple que estigués relacionada amb aquesta emoció; aquesta situació havia d'ajudar a entendre més clarament l'emoció al lector o lectora de l'emocionari; i per últim, en dibuixava una il·lustració que servia per acabar de definir l’emoció. 

Doncs bé, aquesta setmana hem decidit de quina manera volíem presentar el nostre Emocionari i finalment, aquest que veieu a la fotografia ha estat el disseny final del nostre llibre. 

Es tracta doncs, d'un diccionari il·lustrat d'emocions que inclou entrades en català, castellà, però també en anglès, com a llengua estrangera que s'estudia a l'escola així com en francès, ja que el projecte d'enguany a la classe ha estat París en particular i França en general i aquest fet ens ha portat a pensar que estaria bé saber com es diuen les emocions en aquest idioma. 

Enhorabona a tots els editors i editores per la gran feina realitzada en aquest llibre de consulta que, de ben segur, continuarà a Cicle Mitjà per molts anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada