diumenge, 4 de març del 2018

ANEM FENT SALUT AMB EL MERCAT MUNICIPAL DES DEL MES DE DESEMBRE

Continuem fent camí amb el nostre hort d’aula des del mes de desembre. Recordareu que des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ens arribava la proposta que l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona ens ofereia per aquest Nadal. Es tractava d’una gimcana per descobrir quin era l’ingredient d’aquestes festes de Nadal.
 
         L’activitat s’inicia a l’aula i continuava al Mercat Municipal Sant Joan de Vilassar de Mar, on el dimecres dia 13 de desembre es duia terme la gimcana.  Tot seguit, l’activitat continuava a casa amb les famílies ja que els i les alumnes s’enduien la butlleta de participació a poder prendre part amb la seva família en un sorteig de diversos obsequis.

         De les butlletes dipositades a l’urna, tres van correspondre a alumnes de la classe de 4t, i d’entre ells, la Júlia va decidir compartir el premi amb la resta de la classe i va portar-lo a l’aula on es van repartir testos per a cada alumne i es van plantar les llavors fins que han germinat.


         Ara cal seguir el camí i endur-sa la planteta a casa per a continuar fent-la créixer i d’aquí poc, poder gaudir de pèsols, espinacs, bledes o bé canonges. Us deixem una petita mostra del procés que hem seguit a l’escola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada