dissabte, 3 de març del 2018

CUIDA'T LES DENTS A EDUCACIÓ PER A LA SALUT

Ara ja fa uns dies, els nens i les nenes de 4t de Primària, a les classes d’Educació per a la Salut van enllestir la tasca al voltant de la prevenció de la càries a través d’activitats didàctiques, debats i jocs.

Aleshores, vam enllaçar aquesta tasca amb la visita a l’exposició “Cuida’t les dents”, de la Diputació de Barcelona, ubicada al C.A.P. de Vilassar de Mar on ens van atendre molt amablement el dentista, el pediatre i la infermera pediàtrica per tal d’explicar-nos la importància de cuidar les nostres dents i com fer-ho. La proposta va ser molt completa i va incloure la visita a l’exposició, a les instal·lacions on habitualment treballa el dentista, un joc per a conèixer quins aliments són els més perjudicials per a les nostres dents i quins aliments i hàbits són els més indicats per a una correcta higiene bucal.

En acabar la visita, els i les alumnes van rebre dos obsequis de part dels especialistes de la salut: un raspall i una pasta de dents i un llibret d’activitats didàctiques que vam fer només arribar a l’escola.


Aquí us deixem un recull en imatges de la visita a l’exposició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada