diumenge, 25 de març del 2018

TALLER PRÀCTIC D'EDUCACIÓ PER A LA SALUT: PER A UNA CORRECTA HIGIENE DENTAL

Una vegada més, en col·laboració amb el C.A.P. de Vilassar de Mar, hem tingut la sort de poder comptar amb la presència a l’escola del Dr. Ismael Duran, dentista del C.A.P., per a fer un taller pràctic d’higiene dental després de la visita a l'exposició "Cuida't les dents" ara ja fa uns dies. 

Després de rebre les explicacions de com rentar-se bé les dents, enguany hem glopejat un precolutori que ens mostra, en color blau, les zones de la boca més brutes per a poder dedicar-hi especial atenció durant el raspallat. L’hem glopejat i hem observat al mirall quin ha estat el resultat.

Aleshores, ens hem raspallat les dents seguint les indicacions que ens havia donat el Dr. Duran i hem aconseguit deixar-les ben netes.

Una de les parts més interessants del taller, però, ha estat quan hem pogut adreçar al doctor preguntes per a resoldre dubtes que teníem i, a banda de respondre-les, ens ha explicat moltes coses al voltant de la medicina i de la història de la cura de les dents. Estem tots i totes d’acord en que ha estat molt interessant!


Veieu en aquest vídeo tot el taller i si voleu saber com raspallar-se bé les dents, només ho heu de demanar a les nenes i els nens de 4t, que estaran encantats d’ajudar-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada