divendres, 4 de maig del 2018

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT I CONEIXEMENT DEL MEDI, VISITEM DIFERENTS ESPAIS NATURALS DE VILASSAR DE MAR (2)

Tal i com us dèiem a l’entrada anterior, la ruta pels diferents espais naturals urbans del nostre poble del passat dimecres 18 d’abril, va continuar a mig matí amb la visita al jardí que trobem a l’interior de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch del qual també en té cura en Neil Forrest.

En aquest espai els i les alumnes van conèixer l’entorn de manera distesa i, en acabat, van exposar tots els dubtes que havien sorgit durant la jornada. A banda, vam poder dedicar una estona per a jugar en aquest entorn que pocs alumnes havien visitat amb anterioritat i, en acabat, vam obsequiar el nostre guia amb un detall de part de tota la classe al nostre guia. 

Agraïm la bona predisposició d’en Neil per atendre’ns tan amablement i, a banda de tot el que ens va explicar, també agraïm les llavors de flors silvestres amb què ens va obsequiar per a plantar i afavorir, d’aquesta manera, la presència de les abelles que, pel que sembla, tan bon resultat han tingut al pati de l’escola. 

Veieu com va anar la segona part d’aquest matí de coneixements, natura i salut a la Biblioteca Municipal en aquest vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada