divendres, 11 de maig del 2018

ELS NENS I NENES DE 6è DE PRIMÀRIA EXPLIQUEN EL DRAMA DE LES PERSONES REFUGIADES ALS ALUMNES DE CICLE MITJÀ

Aquesta setmana, els nois i noies de 6è de Primària es troben immersos de ple a la campanya de sensibilització envers la causa dels refugiats i les refugiades per motius bèl·lics, el motiu pel qual aquest curs s’organitza la Cursa Solidària d’Educació Física

Per aquest motiu, van presentar als nens i nenes de Cicle Mitjà la seva personal adaptació del llibre “Podrías ser tu! Sí, tú!” editat per l’Editorial Somos Libros i escrit per l’Elisabeth G. Iborra amb il·lustracions de Ruth Juan. Aquest llibre, redactat en col·laboració amb els alumnes de 4t curs d’Educació Primària del Liceu Francès de Barcelona, relata el drama d’una família de refugiats al llarg d’un any en el qual, la seva vida canvia radicalment per culpa dels conflictes bèl·lics. Els beneficis de la venda d’aquesta obra anaven destinats a la ONG amb seu al MaresmeProactivaOpen Arms.

Mirant d’aproximar el llenguatge i la manera d’explicar aquesta difícil situació que milers de persones malauradament pateixen actualment, els alumnes de 6è de Primària van exposar l’objectiu de la Cursa solidària d’Educació Física a l’alumnat de Tercer i de Quart.

Finalment, els van convidar a participar de la cursa solidària del proper 23 de maig quan la classe de 6è de Primària farà arribar a les famílies a través dels alumnes de l’escola, la nota informativa on s’expliquen els detalls de la participació en aquest esdeveniment solidari. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada