diumenge, 17 de febrer del 2019

A EDUCACIÓ FÍSICA I SALUT JA VAM VISITAR CAN GUIXOT. ARA EL VOLEU VISITAR EN FAMÍLIA? US EXPLIQUEM COM FER-HO

Aquest curs, a Cicle Mitjà hem visitat com fem habitualment Guixot de 8; us ho explicàvem en aquesta entrada al bloc del passat mes de novembre. 


Com sempre, aquesta sortida d'Educació Física i d'Educació per a la Salut vinculada al món del joc, la joguina i la creativitat té molt bona acollida per part dels nens i de les nenes i acompanya la tasca que fan dissenyant i creant joguines al nostre espai escolar "Creajoc". 

De tot el procés que en resulta, en fem un resum i us ho mostrem al bloc, en fotografies i vídeos, i evidentment sabem que us ho expliquen a casa les vostres filles i els vostres fills quan arriben. 

Però no n'estem del tot satisfets; sempre ens queda aquella sensació incompleta que ens fa pensar: tant de bo poguessin visitar aquest espai amb les seves famílies i amics de fora de l'escola per a descobrir-lo de nou i gaudir-ne plegats. 

Doncs bé, Guixot de 8 ens ha fet arribar a través de les seves xarxes socials, les dates d'apertura de l'espai de Can Guixot en els propers mesos i tan bon punt ho hem rebut, hem decidit fer-nos-en ressò a través del bloc de l'escola, per a totes aquelles famílies i grups d'amics que els hi pugui interessar el joc lliure, compartit, cooperatiu, creatiu i original que proposa en Joan Rovira al seu taller. 

Enguany, les dates a les quals restarà obert el taller de Can Guixot són les següents:

  • 17 de març.
  • 14 d’abril.
  • 12 de maig.

Si us hi animeu podeu trobar més informació clicant aquí i sol·licitar la vostra visita omplint aquest formulari de contacte. 

Si hi aneu, feu-nos-ho saber!
Animeu-vos!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada