dissabte, 21 de novembre del 2020

5 AL DIA A L'ESCOLA

 Aquest any, les nenes i els nens de 4t malauradament tampoc podran visitar Mercabarna per a participar, com és habitual, a la campanya 5 al dia; no serà possible degut a les restriccions pròpies de la pandèmia que ens afecta.

Amb tot, no ens pensem quedar sense una de les accions més destacades de la nostra proposta d'Educació per a la Salut i per aquest motiu, els monitors de 5 al dia ens han visitat a l'escola. El passat dimarts dia 17 de novembre, en Teo i en Tomàs van explicar-nos a la classe de 4t A i de 4t B els beneficis d'una bona alimentació en general així com del consum de cinc racions de fruites i hortalisses fresques al dia. 

Amb les mesures sanitàries i de prevenció presents durant tota l'activitat, vam poder conèixer de primera mà i amb una dinàmica molt divertida i interessant, aspectes importants sobre fruites i hortalisses i vam poder brindar amb un deliciós batut de plàtan i maduixot en acabar la jornada.  

Esperem poder seguir comptant amb aquesta necessària proposta més enllà de la nostra escola i poder tornar, el proper curs, a visitar el gran mercat de mercats que és Mercabarna. Mentrestant, us deixem unes fotografies de l'activitat però si voleu saber més sobre la campanya 5 al dia, només heu de clicar el següent enllaç







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada