dimarts, 3 de novembre del 2020

JOGUINES DE TARDOR A EDUCACIÓ ARTÍSTICA


 Partint de les diferents propostes festives de la tardor que ens arriben d'arreu del món però també de casa nostra, com la castanyada, Tots Sants, El día de los muertos o Halloween, hem dissenyat una joguina que ens permet expressar-nos artísticament així com treballar el text instructiu i desenvolupar la nostra creativitat.

Cada nena i cada nen de 4t ha elaborat el popular "Menja cocos" de paper però en aquest cas, tematitzat amb les festivitats pròpies d'aquesta època de l'any. En primer lloc, han descrit els passos a seguir al seu bloc, explicant fil per randa, quines són les instruccions que cal dur a terme a través d'un text instructiu. 

Les propostes artístiques giren al voltant de la castanyada, de Tots Sants i les seves diferents alternatives d'arreu del món com el Día de los Muertos que es celebra sobretot a Llatinoamèrica així com el ja extès Halloween que parteix del món anglosaxó i que a hores d'ara, es celebra arreu. 

Darrera de cada cantonada del joc, hi apareix una pregunta elaborada pels mateixos alumnes vinculada a les festivitats anteriorment esmentades. Aquí us deixem un recull de fotografies d'alguns dels "Menja cocos" de la classe de 4t B. 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada