dissabte, 21 de novembre del 2020

ESTRENEM DECORACIÓ DE PARÍS A 4t B I FEM LA DECORACIÓ DE CINEMA DE 1r B

 Coincidint amb la festa de La Presentació celebrada el passat divendres dia 20 de novembre, un any més hem dut a terme l'EsportDiver durant el matí. La proposta de jocs ha estat lleugerament modulada per les mesures relatives al COVID però ha estat igual de divertida!

Una de les propostes de l'EsportDiver ha estat la de decorar les aules de l'escola però fent-ho entre cursos. A la nostra classe, ens ha arribat una decoració feta per les nenes i els nens de la classe de P5 amb la Cristina al capdavant. Els vam explicar que enguany volem saber moltes coses sobre París en particular i sobre França en general i aquí teniu la decoració que ens vam trobar penjada a la nostra classe el matí de l'EsportDiver! Ens va encantar!

Per la nostra part, nosaltres vam fer a les estones d'Educació Artística dedicada a l'expressió plàstica la decoració de la classe de 1r B que enguany han triat com a projecte el món del cinema. A les fotografies ens podeu veure com mirem la cara que fan els nostres companys i companyes de 1r B quan es troben la decoració penjada a la classe amb els cartells de cinema, els tiquets d'entrades, les claquetes, les crispetes, els premis Oscar i com no, el passeig de la fama de 1r B!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada