dilluns, 14 de març del 2016

3r i 4t - Mini Tenis

Continuant amb les activitats de promoció esportiva i gràcies a la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar els alumnes de 3r. i 4t. curs han gaudit aquest divendres 11 de març d’una sessió d’iniciació al mini tenis cadascun, d’una hora i mitja de durada i impartides per monitors del Club de tenis La Genera.

Els continguts d’aquestes sessions de promoció esportiva serveixen com a complement a les activitats de raqueta que ja es realitzen al centre durant les classes d’Educació Física, alhora que mostren la tasca de diferents entitats esportives del municipi a tots els nens i nens que no encara no les coneixen. Enguany, ens hem desplaçat fins a les instal·lacions del Club de tenis La Genera, per realitzar les dues sessions.

Els alumnes de Cicle Mitjà han pogut gaudir de les propostes esportives que els han fet els monitors a les pistes de terra batuda i a la resta d’instal·lacions tot iniciant-se al mini tenis.

Us comuniquem també, que els responsables del club de tenis us fan saber que els dissabtes de 10 a 11 hores posen a l’abast dels nois i noies de l’escola un grup obert per a iniciar-se al tenis. Podreu trobar més informació adreçant-vos al Club de tenis La Genera, demanant per Loles, al 937506793.


Us deixem algunes fotografies de l’activitat. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada