Després de cuinar peix blau,
elaborar una amanida amb peix en conserva en oli, els alumnes de Tercer han
preparat avui una recepta a base de peix blanc, en concret, una recepta amb
lluç. Aquesta proposta, s’inspira en la tradicional combinació britànica de
peix i patates, però adaptant-ne les tècniques culinàries per fer la preparació
una mica més saludable, ja que si bé el peix l’han arrebossat i fregit, les
patates les han elaborat al microones, amb molt poca quantitat d’oli. A més,
recordeu que les patates es poden acompanyar d’una bona amanida feta amb el que
t’agradi més (enciam, pastanaga, tomàquets, pebrot, olives, fruita seca,
formatge, etc.).
En acabar la recepta, hem explicat
que es pot canviar el lluç per mero, llenguado, rap, etc... El que més us
agradi o bé el que tingueu aquell dia a la nevera.
Esperem
que us animeu a fer-la a casa. Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada