dimecres, 9 de març del 2016

4t - Laboratori de cuina (IV)

Abans de visitar Mercabarna i participar de la Campanya 5 al dia després de Setmana Santa, els nens i nenes de 4t. curs han elaborat avui la darrera de les receptes del Laboratori de cuina d’enguany.

El dia d’avui hem combinat la fruita amb el formatge i amb el pollastre. La idea era suggerir un plat que es pugui elaborar també fred i amb ingredients que hagin sobrat d’un altre àpat, com sobres d’un rostit de carn o d’un pollastre a l’ast, per exemple. D’aquesta manera, mostrem també la possibilitat d’aprofitar molt del menjar que de vegades, tendim a desestimar, incidint així amb l’aprofitament alimentari; ben aviat, els alumnes participaran en un taller organitzat per la Diputació de Barcelona amb la finalitat de sensibilitzar l’alumnat per a no malbaratar aliments durant la selecció de la compra, l’emmagatzament, la cuina dels productes i les restes.

Esperem que aquest i els altres plats elaborats al lalrg d’aquesta edició del Laboratori de cuina us hagin agradat i els hagueu pogut i volgut interpretar a la vostra manera a la cuina de casa vostra. Us deixem algunes fotografies del plat d’avui i la recepta.


Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada