Abans de visitar Mercabarna i participar de la Campanya 5 al dia després de Setmana Santa,
els nens i nenes de 4t. curs han elaborat avui la darrera de les receptes del Laboratori de cuina d’enguany.
El dia d’avui hem combinat la fruita amb el
formatge i amb el pollastre. La idea era suggerir un plat que es pugui elaborar
també fred i amb ingredients que hagin sobrat d’un altre àpat, com sobres d’un
rostit de carn o d’un pollastre a l’ast, per exemple. D’aquesta manera, mostrem
també la possibilitat d’aprofitar molt del menjar que de vegades, tendim a
desestimar, incidint així amb l’aprofitament alimentari; ben aviat, els alumnes
participaran en un taller organitzat per la Diputació de Barcelona amb la finalitat de
sensibilitzar l’alumnat per a no malbaratar aliments durant la selecció de la
compra, l’emmagatzament, la cuina dels productes i les restes.
Esperem que aquest i els altres plats
elaborats al lalrg d’aquesta edició del Laboratori
de cuina us hagin agradat i els hagueu pogut i volgut interpretar a la
vostra manera a la cuina de casa vostra. Us deixem algunes fotografies del plat
d’avui i la recepta.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada