dimecres, 13 de març del 2019

A LA CUINA D'EDUCACIÓ PER A LA SALUT, CUINEM PEIX BLAU

En aquesta ocasió, les alumnes i els alumnes de la classe de Tercer s'han organitzat en diferents equips de cuina amb el repte d'aconseguir realitzar amb èxit la seva recepta del "Tipi de peix blau". 

Malgrat que la mida dels seitons que ens han arribat no era ni de bon tros el millor per a confeccionar un tipi indi, val a dir que les cuineres i els cuiners s'hi han esforçat de valent i han aconseguit presentar diferents propostes de la mateixa recepta sempre atenent al debat que s'ha fet prèviament a cada grup. 






Aquesta recepta, que han estat analitzada i interpretada a primera hora del matí amb la seva tutora a l'hora de Català, es basa en el peix blau i posem de relleu la importància dels greixos insaturats Omega 3 i els seus nombrosos beneficis per a la nostra salut. 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada