diumenge, 10 de març del 2019

AQUEST ANY FEM EL PROJECTE DEL MAR I A EDUCACIÓ PER A LA SALUT, ENS EL MENGEM! COMENÇA LA CUINA DEL PEIX A TERCER

Ja hem encetat el menú de peix a Educació per a la Salut amb la classe de Tercer. El plat escollit per a començar la proposta de cuina d'aquest curs ha estat el popular Fish & Chips a l'estil de l'escola, que combina el peix blanc amb les patates cuites amb cebes i all. 

Readaptant aquest popular plat de la cuina del nord d'Europa, hem plantejat al grup classe la possibilitat de substituir les patates fregides per unes patates més saludables, cuites amb la ceba i l'all utilitzant el microones, substituint d'aquesta manera un fregit en el plat. 

A banda, hem afegit a la recepta una bona amanida per a convertir-la en un plat més adient des del punt de vista nutritiu. 

D'aquesta manera, l'alumnat de Tercer s'endinsa aquest curs en la cuina del peix que els ha de portar pel peix blanc, el blau i el peix en conserva, després de la seva experiència amb la cuina dels cereals (a Primer curs) i la cuina dels làctics (a Segon curs).

Us oferim algunes de les fotografies que malgrat les innovacions tecnològiques no us poden aportar ni el gust ni l'olfacte del plat que van cuinar. Això ho haureu de demanar als diferents equips de cuina de la classe de Tercer. 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada