dimarts, 30 de novembre del 2021

LA NOSTRA COL·LABORACIÓ AMB L'INSTITUT TECNOLÒGIC DE LA JOGUINA: LA GUIA AIJU A L'ESCOLA

  Un any més s'acosten les festes nadalenques i des de l’escola dediquem una especial atenció al món del joc, intentant aconsellar-vos de la manera més encertada possible per tal d’aconseguir un consum responsable pel que fa a aquests elements tant importants pel desenvolupament d’un infant com són les joguines. 

Ho fem, com sempre, oferint-vos el millor material de què disposem i per aquest motiu us fem arribar la GUIA AIJU de l’Institut Tecnològic de la Joguina de València institució amb qui col·laborem des de fa ja 22 anys. Al llarg d'aquesta setmana us l'hem repartida en format paper però podeu trobar l’edició digital en aquest enllaç.

La GUIA AIJU és una revista altament contrastada i utilitzada tant per professionals de l'educació com famílies on s'hi fan anàlisis sobre joguines de caràcter independent i sense ànim de lucre; hi trobarem un exhaustiu estudi sobre les noves joguines sorgides al mercat durant aquest any.

Ens pot ajudar a entendre el valor i la funció real de les joguines per així poder adoptar idees per escollir el què millor convé a cada infant. Per tant, us proposem de comparar les propostes que fa la GUIA AIJU amb els gustos i les inquietuds dels vostres infants per a fer una tria ben encertada. Enguany, la guia compta amb interessants articles que parlen sobre el temps de joc en temps de pandèmia, els perfils de les personalitats dels infants i les joguines que més els hi encaixen, igualtat en el món de les joguines, joguines i sostenibilitat i adreces d’interès per a saber-ne més, entre d’altres propostes.

Recordeu que si voleu, podeu col·laborar amb l’AIJU. Més de 4000 famílies d’arreu del país ajuden a transmetre als fabricants les seves inquietuds per a millorar ls joguines, dissenyar nous jocs i adequar-los a les tendències i preferències del moment. Podeu fer-vos família col·laboradora en aquest enllaç del Departament de Pedagogia d’AIJU.

Esperem que, un any més, aquesta important eina de divulgació us sigui profitosa i si més no, potser coneixeu algú a qui li pugui interessar. Així doncs... Que jugueu de gust!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada