dilluns, 22 de novembre del 2021

UN DIA A MÓN AVENTURA!

  Aquest passat divendres vam celebrar la festa de La Presentació a l'escola i durant el matí les nenes i els nens van poder visitar MÓN AVENTURA, el parc d'atraccions en què es va convertir aquest any el nostre Esportdiver organitzat per la classe de Sisè de Primària en companyia de la MICA, la mascota del parc.

Per a totes les persones que no vau aconseguir entrada per a la inauguració, us heu preguntat com seria un dia a MÓN AVENTURA...?

Ben mirat, és difícil resumir en imatges com seria un dia en un parc temàtic que fos ple d’atraccions relacionades amb diferents moments de la història de la humanitat... 

Un parc ple de mòmies i faraons egipcis. Farcit de dracs, princeses i reis que viuen en castells medievals. 

Un lloc on poder fer un safari fotogràfic en plena sabana africana; un parc on viure el més esbojarrat rodeo del Far West americà.

Un espai on poder ajudar a un emperador xinès a collir mandarines i al cap de poc, viatjar a l’antiga Roma per tal de carregar les àmfores al vaixell el més ràpid possible i en equip.

En definitiva, un parc on hi conviuen dinosaures prehistòrics i coets voladors: des dels inicis de la humanitat al futur més immediat!

És difícil de resumir però ho hem intentat en aquest vídeo.

Esperem que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada