dilluns, 22 de novembre del 2021

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT ESTRENEM... "CREAJOC. LA LUDOTECA DE LES 3 R"!

Del 20 al 28 de novembre es celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i a l'escola hem volgut prendre-hi part adherint-nos a l'agenda d'actes que es faran arreu tot participant des de l'àrea d'Educació per a la Salut

Podeu veure la nostra iniciativa emmarcada a l'agenda d'actes que es fan a tota Europa clicant aquí i cercant "CREAJOC" a l'agenda d'activitats. 

I ho hem fet amb una de les activitats que més ens agraden: la creació de jocs i de joguines elaborats amb materials de rebuig per a construir una ludoteca ben peculiar, original i especial. Ja que parlem de joc i de creativitat, hem volgut titular aquest projecte com a "CREAJOC: la ludoteca de les 3R".

Aquest projecte que ha estat dut a terme per l'alumnat de Cicle Mitjà de l'escola, enllaça amb la sortida d'Educació per a la Salut que vam realitzar el passat mes d'octubre a Guixot de 8 i de la qual en podeu trobar més informació clicant en aquest enllaç.

En aquesta ocasió, dediquem la nostra imaginació i la nostra mirada creativa a reciclar, reutilitzar i reduir envasos per a transformar-los en una proposta lúdica tant per a que hi juguin les nenes i els nens de Tercer i Quart de Primària com també per a compartir la iniciativa amb la resta de cursos. 

D'entrada, demà dimecres dia 24 de novembre inaugurem oficialment "CREAJOC: la ludoteca de les 3R" convidant els i les alumnes de Cicle Inicial a passar una bona estona tot jugant amb joguines elaborades amb materials de rebuig; alhora, podran descobrir una nova manera d'entendre la prevenció de residus des de la perspectiva del joc i de la joguina a la recerca de la salut física i emocional així com també per afavorir el benestar del nostre planeta. 

En breu, us farem arribar més notícies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada